lördag 4 juni 2016

vårstart 3Datum: 16-05-18
Miltal:58527
Åkte runt inseros och kungsbacka. Det känns som att det är tystare nu. Rattaxel jobbet är det backaning på för medbringaren till blinkers återställaren hänger med när jag vrider ratten innen jag har lagt i blinkersen. Måste titta på detta och så skall jag byta helljuslampan den ser svag ja nästan osynlig ut. Och så några bilder längs vägen. och så var det ju spaken på stolsjusteringen som behöver nitas igen   

Datum: 16-05-30
Miltal:58654
Åkte Ubbhultsrundan va skönt det var. Lite knarr i stolen som jag inte märkt förut annars så är det ok map vindbrus det som återstår är nog tyvärr konceptrelaterad med ventilationsruta och taklister så bättre går det nog inte att få. Det är ju värre i motvind då ju vindhastigheten ökar för när jag hade medvind i 100 ca så var det ok några fina bilder på vägen i nedgående sol.
Och väl hemma så ser jag på bränslefiltret att det inte är fullt och att det kommer ganska mycket bubblor så det kan vara skit ellet hål i ledningen men hål hade väl synats under bilen. Nåväl ny ledning blir det. Dock så är det nog färdigt med vårstarten och nu är det förberedelse för besiktning i juli som står för dörren.

1 kommentar: